Grafički dizajn

Grafički dizajn je u poslu, pored marketinga, veoma bitan za unapređenje poslovanja, kao i podizanje poslovanja na viši nivo. Personalizovan pristup svakom klijentu. Slušanje i precizna specifikacija su 90% puta do rešenja.

Kako grafički dizajn pomaže u tome?

Ako želite da istaknete neku novinu u firmi, da poboljšate neku akciju u prodaji, ili neku aktuelnu ponudu i promociju, najbolje je da to uradite tako što ćete novost predstaviti javnosti. Flajeri ili posteri koje podelite ili okacite na određenim mestima, mogu vam najviše pomoci u tome. Naravno, da bi još bolje pospesili cilj potrebno je da se na posterima, flajerima i vizit kartama nalazi odgovarajući grafički dizajn koji će privući klijente. Naš tim ima višegodisnje iskustvo u izradi Grafičkih Dizajna kako u Elektronskoj tako i u Štampanoj formi.

  • Unikatan dizajn
  • Praćenje trendova
  • 100% jedinstven
  • Istraživanje potreba
  • Komunikacija u toku rada
  • 400+ grafičkih rešenja do sada

 

 

NE ZABORAVITE, PRVI UTISAK JE NAJBITNIJI.

A upravo ovaj vid, vizuelnog utiska, može biti od odlučujećeg značaja za izbor klijenta.

secure

Logo / Logotip

Logo, logotip ili zaštitni znak, predstavlja vizuelni identitet Vaše firme na tržištu, nešto po čemu će ona biti prepoznatljiva. Danas je logo dizajn prava umetnost pa je jako važno da Vaš logo prikazuje u najboljem svetlu.

secure

Vizit karte

Vizit karte predstavljaju uobičajan vid komunikacije sa klijentima. Najčešće je vizit karta prva prezentacija Vaše kompanije potencijalnim klijentima i zbog toga mora biti urađena što profesionalnije. Dizajn vizit kartice može biti inovativan i kreativan, jednostavan ili ozbiljan i sofisticiran.

secure

Brošure i prospekti

Brošura je knjižica kratke forme od par desetina strana ili više i izlazi povremeno. Sadrži opis preduzeća koje se prezentuje u brošuri i proizvoda ili usluga koje ono nudi.

secure

Dizajn Majica, Dukserica ili Kosulja

Ako Vam je potreban dizajn majica radi promocije Vašeg preduzeća ili za neke druge potrebe, Zikma Solutions je tu da prema Vašim željama osmisli dizajn majice koju će svako sa zadovoljstvom nositi. Izrada vizuelnog dizajna majice i pripreme za štampu.

secure

Flajeri

Bilo da prodajete nešto ili pokrećete novi biznis, flajer je jedan od najjeftinijih, ali i veoma efikasnih načina da privučete pažnju potencijalnih klijenata. Flajer ili letak je papir manje ili srednje veličine jednostrane ili obostrane štampe i predstavlja često korišćen vid reklamiranja. Najčešći format flajera je A6 (10,5 x 14,8 cm).

secure

Sve ostalo

Pored ovih glavnih kategorija dizajna nudimo i ono što ostali ne nude. Dizajniranje ambalaža, CD omota, jelovnika, menija, kataloga, plakata, bilborda, šolja, upaljača i još mnogo, mnogo toga.