secure

Sigurnost & Pouzdanost

Zikma Hosting serveri imaju visok nivo sigurnosti. Vaši podaci su sigurni sa nama.

secure

Preciznost & Brzina

Uz pomoć najmodernijih tehnologija za prenos podataka, uživajte u brzini i efikasnosti prenosa.

secure

Tehnička podrška

Tim stručnjaka za podršku pri odabiru i korišćenje hosting paketa koji vas nikada neće ostaviti na cedilu.

feature

Zikma Hosting rešenja za vaš biznis

Zikma Hosting će vas impresionirati brzinom i visokim performansama SSD diskova kao i garantovanim RAM i CPU resursima po veoma povoljnim cenama ,naravno uz sve to uključena je i velika količina saobraćaja, kao i brza veza koja će osigurati dostupnost i brzinu vaše prezentacije. 24/7 monitoring servera i podrška čine Zikma Hosting kompletnim paketom usluga.

  • 1 IPv4 i IPv6 adresa
  • Dostupnost servera 99%
  • DDoS zaštita
  • Bez ugovorne obaveze
  • Tehnička podrška
  • Web Secutity

Ostale Usluge

Uz Zikma Hosting, dobićete i sledeće usluge.

icon

Besplatno podešavanje

Vaš veb hosting i domen će biti aktivirani čim uspešno završite plaćanje paketa uz pomoć PayPal-a ili nekog od drugih načina.

icon

Dnevni backup

Backup podataka se automatski vrši svake noći tako da su podaci vašeg sajta uvek ažurirani i dostupni na sigurnom. U slučaju bilo kakvih problema možete preuzeti kopiju svih fajlova od prethodnog dana.

icon

GIT/SVN Podrška

Web Programeri vole korišćenje version control systems. Svi naši hosting nalozi mogu koristiti GIT i SVN alate na našim serverima. Jednostavno podnesite zahtev za SSH pristup da bi počeli sa korišćenjem.

icon

Besplatna migracija vašeg sajta

Menjanje hosting provajdera nekada zna da bude veliki problem, zato smo tu da to uradimo umesto vas. Prebacivanjem fajlova, baze podataka i skripti zadržaćete podešavanja bez bilo kakvog prekida rada sajta.

icon

Vesta CPanel

Svaki hosting paket sadrži zadnju verziju Vesta kontrol panela, preko kojeg se lako mogu dodavati drugi sajtovi, kreirati baze podataka i jos mnogo toga.

icon

Stabilni PHP & MySQL

Naša mreža koristi poslednje stabilne i sigurne verzije PHP-a i MySQL-a.Takođe imamo ugrađena Firewall pravila koja štite vaše veb sajtove od neželjenih poseta.

Poslednje sa našeg twitter naloga