Izrada sajtova i online prodavnica

Izrada sajtova i online prodavnica je ideja koju sigurno morate imati na umu. Ako ste ikad razmišljali da vaše poslovanje, ili pružanje usluga unapredite, poboljšate ili pokrenete na nekom višem nivou, onda je Web stranica ili Web prodavnica jedno od najboljih rešenja za Vas. Veliki broj kompanija i manjih preduzeca na današnjem tržištu ima svoju internet veb sajt. A da bi se ta web stranica izdvojila od ostalih potrebno je upotrebiti razne veštine i tehnologije u kombinaciji sa iskustvom, koje naš tim poseduje.

Zamislite, i opišite, a mi ćemo pažljivo i marljivo, kroz najsitnije detalje razraditi plan i pretvoriti ga u stvarnost.

 • Pažljivo razrađen plan
 • Redizajn postojećeg sajta
 • SEO optimizacija sajta
 • Online internet prodavnica
 • 24/7 monitoring
 • Izmena i kodiranje u Prestashop-u
 • Unikatni dizajn sajta
 • Responsive web dizajn
 • Neograničen broj strana, članka i galerija
 • Napredna statistika sajta
 • Izmena i kodiranje u WordPress-u
 • Kompletno testiranje funkcionalnosti sajta

 

 

To nije sve

Uz standardnu izradu dobijate i napredne usluge

secure

Unikatan dizajn za sve prenosive uređaje

Ako želite biti prepoznatljivi i jedinstveni, tako se morate i predstaviti širokoj javnosti. Jedan od najboljih načina za predstavljanje jeste online prezentacija, web sajt ili online prodavnica unikatnog web dizajna, koji može boti dostupan i funkcionalan na bilo kom prenosivom uređaju.

secure

Vizija i analiza projekata

Analiza je veoma bitna na početku kao i planiranje i formiranje strategije izrade sajta koji prate viziju klijenta koju cemo maksimalno ispostovati i ispratiti kroz samo izradu. Pre sve ga se vrši analiza najbitnijih funkcionalnosti koje sajt mora posedovati a nakon toga i dizajn koji je jedna od najvažnijih stvari jer prvi utisak onaj koji se pamti. Do najboljeg rešenja dolazimo zajedno uz stalnu komunikaciju sa klijentom.

secure

WordPress & Prestashop Srbija

Mi smo profesionalci za izmenu i redizajniranje dve open source platforme za magazine, vesti, blogovanje, online prodavnicu kao i za ostale mnogobrojne funkcije koje pružaju WordPress i Prestashop CMS platforme.

secure

Konsultacije o tehnologijama

Ako niste poznavaoci tehnologija i niste sigurni koje treba da se koriste, bilo da je u pitanju web dizajn ili web programiranje, mi ćemo vam pomoći da zajedno izaberemo najbolje rešenje za vašu internet stranicu i da usaglasimo to rešenje sa novim trendovima koje pratimo.

secure

Podrška i obuka

Posao je završen tek kada zajedno proverimo i testiramo samu funkcionalnost i dizajn. Promenicemo ono što vam se ne dopada ili ste jednostavno zamislili drugačije. Ukoliko je to potrebno obučavamo Vas ili vaše radnike kako bi nesmetano ažurirali vaš sajt novim sadržajem i aktivnostima koje nudite.

secure

Redizajn Web sajta

Da bi na tržistu proizvod opstao, mora konstanto biti u trci sa tekućim trendovima i tehnologijama, pa tako i Web Stranica mora stalno biti u skladu sa novim tehnologijama. Redizajnom vašeg sajta nećete promeniti samo izgled, sadržaj i funkcionalnost, već ćete u vašem poslu uneti novi duh koji je od posebnog značaja za opstanak i napredovanje na tržištu.

Naši poslednji projekti